RETIRS ENTRE SETMANA

Posted on Feb 9, 2023

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in this site default language. You may click one of the links to switch the site language to another available language.

Si vols desconnectar i necessites silenci, natura, viure senzillament a pagès uns dies, regala’t un retir al Mas Tubert. Estaràs en un Mas envoltat dels boscs de la Vall de Bolós, a 20 minuts del riu i en un paratge preciós. Menjaràs amb nosaltres, colliràs els ous de les nostres gallines per fer l’esmorzar i coneixeràs els nostres cavalls. Un matí farem una excursió guiada a cavall i un altre dia una sessió terapèutica amb cavalls. Gaudiràs d’un estil de vida diferent i recarregaràs les bateries!

(Oferta vàlida de dilluns a divendres no festius). Info i reserves 610 570 424 o reserves@mastubert.com