Blog

OFERTA D’HIVERN

Posted by on gen 13, 2015 in Blog | 0 comments

nens gratis

1 NEN GRATIS 2 X 1

Aquest hivern veniu amb els vostres fills al Mas Tubert. De cada dos nens, un us sortirà GRATIS!!! Disfrutareu de la cuina d’hivern d’en Jordi; les croquetes casolanes de rostit, de bolets, escudelles com les que feia l’àvia, i moltes delicioses sorpreses més. També podreu gaudir dels nostres cavalls amb divertides excursions per les valls de Salarsa i Bolós que faran feliços a petits i grans.

NENS 2 X 1 – OFERTA VÀLIDA FINS EL MES D’ABRIL

CELEBRA EL CAP D’ANY A CAMPRODÓN!!

Posted by on oct 29, 2014 in Blog | 0 comments

El Cap d’any de 2104 serà immillorable al Mas Tubert!! Si veniu un grup de 12 persones com a mínim, gaudireu d’un preu fantàstic per la darrera nit de l’any  amb un excel.lent menú i podreu disfrutar del caliu de la nostra casa i el seu entorn. Tenim previst fer-vos una escudella de l’àvia per recuperar les forces el dia 1 i… moltes sorpreses culinàries més!! (Mínim 12 persones, 2 nits). Informeu-vos al 972 130 327 o reserves@mastubert.com.

7è Taller d’Intel·ligència emocional amb cavalls

Posted by on set 15, 2014 in Blog | 0 comments

Formaser i Trac organitzem la 7a, edició d’un taller sorprenent per la seva simplicitat i alhora revelador en el camí del coneixement personal, gràcies a la gran sensibilitat dels cavalls.

En un entorn natural de gran bellesa i amb una manada de cavalls criats en llibertat, coneixerem junts un altre llenguatge, mirant-nos en ells.

(more…)

COLÒNIES A CAVALL – ESTIU 2014

Posted by on mar 25, 2014 in Blog | 0 comments

A les nostres colònies, a més d’aprendre a muntar a cavall, us proposem una experiència molt més interessant i divertida per als vostres fills. Aprendran a cuidar del SEU cavall, que sel’s assignarà des del primer dia, a respectar-lo i a responsabilitzar-se d’ell. Conviuran amb el grup de nens i amb tot el nostre equip; de TRAC, la nostra hípica, on faran les activitats amb els cavalls, i del Mas Tubert, on dormiran, menjaran i faran altres activitats lúdiques durant cinc dies que farem que siguin inoblidables. Trobareu tota la informació, preu i condicions clickant aquest enllaç: www.mastubert.com/wp-content/uploads/programa_2014.pdf

A la tardor, el paisatge es torna màgic i el bosc s’omple de bolets

Posted by on oct 24, 2012 in Blog | 0 comments

A la tardor el bosc és ple de vida. Bolets, mores, nous, avellanes, aranyons…. No us ho podeu perdre!!

El paisatge es torna màgic, vermells, grocs, taronges, no hi falta cap color.

Veniu i gaudiu d’aquesta estació en un indret apartat de l’estrès, el soroll, el ritme frenètic…

Mas Tubert a la tardor és més que mai un trosset del paradís.

ORGANITZEM CELEBRACIONS FAMILIARS….

Posted by on mai 7, 2012 in Blog | 0 comments

Si voleu venir a celebrar algún aniversari, bateig, comunió, casament, celebracions diverses, etc… al Mas Tubert us prepararem un dia inoblidable. Menús preparats especialment per a vosaltres.

Gaudiu d’un dia especial en un entorn privilegitat i una gastronomia excelent.

Contacteu amb nosaltres i us farem pressupost pel vostre acte. (more…)